Hantera dina notisinställningar

Finjustera ditt notifikationsflöde och välj att få valda notiser som e-post. De flesta alternativen är redan aktiverade för e-post för alla som fått nytt ProoferHive-konto, främst de notiser som rör granskare. Tanken med det är att nya och ovana användare skall få de viktigaste notiserna via e-post. När man är igång med verktyget eller mitt i ett projekt och kanske inne dagligen, då kan man stänga av valda e-postnotiser.

My Account i ProoferHive

Navigera till dina notisinställningar

Klicka först på ditt namn uppe till höger, sedan på “My Account” i listan som framträder.

 
Notifikationsinställningar i ProoferHive

Aktivera den typ av notis du föredrar för respektive aktivitet. On-site avser de notiser som syns i ProoferHive där du är inloggad medan Email innebär att du helt enkelt får ett mail istället. Du kan givetvis aktivera båda typerna, eller stänga av helt.

Observera att det handlar om dina personliga inställningar. Om du har kollega eller kund som har fokus på annat än projektdialog och korrektur, kan det var gynnsamt att be vederbörande att aktivera sin e-post-notifiering.

Morgonlista med olästa notiser via mail i ProoferHive

Plupparna längst ned avser vilka veckodagar (Monday, Tuesday, Wednesday osv.) som du önskar mottaga en morgonlista via mail som summerar dina eventuellt olästa notiser från föregående dag så du inte riskerar att missa något viktigt.

 
Stäng av notiser för enskilt projekt i ProoferHive

Stäng av notiser från enskilda projekt

För dig som vill stänga av notiser från ett enskilt projekt utan att förlora åtkomsten.

Next
Next

Mäta tryckyta i ProoferHive