Byrå: Kom igång med tre enkla steg

Vad kul att du har registrerat ett konto! Nu är du bara två steg bort från ett smidigare samarbete, kom igång direkt med hjälp av dessa enkla steg nedan.

När du lägger upp ett klientkonto för din kund kan du välja om du vill bjuda in deltagare eller skapa projekt först.

 

Bjud in deltagare

Reklambyrå: Lägg till ny klient inför samarbete i korrekturverktyget ProoferHive.

Börja med att lägga till en klient

Admin panel > Clients > Add client

Innan du kan skapa projekt och ladda upp material behöver du en klient (kund) att lägga upp projektet för. (Du kan skapa både klient och projekt utan att aktivera andra personer).

Följ de enkla stegen i videon intill.

Om du redan bjudit in kollegor till ditt team, då kan du som videon visar, välja vilka kollegor som skall ha åtkomst till denna klient.

Tips! Du kan även använda plus-knappen intill klient-listan i startsidan som genväg, däremot är Admin panel bra att känna till för dig som ska hantera klienter och användare.

 
Reklambyrå: Bjud in användare till klient inför granskning i ProoferHive.

Bjud in användare till klient

Admin panel > Clients > Invite user

När du väl har skapat en klient kan du bjuda in användare till detta konto. Dessa personer är i regel de som skall granska det material som du och dina kollegor laddar upp.

Ange namn, mailadress och roll.

Bra att veta! En inbjudan skickas till personens inkorg. Här skapar vederbörande sitt inlogg med ett personligt lösenord.

 
Reklambyrå: Bjud in kollega till ditt eget team i korrekturverktyget ProoferHive.

Bjud in en kollega

Admin panel > Invite user

Bjud in en kollega till ditt eget team. Ange namn, mailadress och roll samt tilldela de klienter som personen i fråga skall få åtkomst till.

Om du inte har skapat någon klient än kan du istället tilldela åtkomst i samband med att du skapar en klient, eller justera detta i efterhand via Admin panel (vederbörande notifieras).

Tips! Använd plus-knappen intill “My Team“ i startsidan som genväg, däremot är Admin panel bra att känna till för dig som ska hantera användare.

Bra att veta! En inbjudan skickas till personens inkorg. Här skapar vederbörande sitt inlogg med ett personligt lösenord.

 

Ladda upp filer

Ladda upp filer: Skapa ett nytt projekt i korrekturverktyget ProoferHive.

Börja med att skapa ett projekt

Öppna klient > Add project (+)

För att ladda upp filer krävs först och främst att du har skapat en klient, eftersom varje klient har en egen lista med projekt. Om du behöver skapa en klient först, skrolla upp till första steget i detta inlägg.

Börja med att öppna den klient i listan i startsidan som du önskar förse med ett projekt och följ sedan de enkla stegen i videon intill.

Bra att veta! Vederbörande projektdeltagare blir notifierade om att projektet finns tillgängligt.

 

Lägg till en flik

Öppna projekt > Add tab

Flikar eller “mappar“ finns till för att skapa struktur i ett projekt i form av underkategorier. Lägg till flikar och ladda sedan upp filer i dessa.

Tips! Ange lämplig deadline genom att klicka på datum-ikonen i modalen och välj ett datum.

 
Ladda upp filer via drag and drop i korrekturverktyget ProoferHive.

Ladda upp filer

Klicka på “upload” eller “browse“ för att lokalisera filerna på din dator, alternativt dra och släpp filerna direkt över fliken, enligt exemplet intill.

Bra att veta! Vi stödjer de flesta filformat.

När du laddar upp en flersidig PDF, enligt exemplet intill, då “splittas“ den automatiskt så att man enkelt kan granska respektive sida var för sig.

Projektdeltagare notifieras vid uppladdning av filer.

Previous
Previous

Marknadsförare: Kom igång med tre enkla steg

Next
Next

Bättre koll på versioner och utförda justeringar