Hur många bollar klarar du att hålla igång samtidigt?

Person som håller många bollar i luften i korrekturverktyget ProoferHive.

Var i projektet befinner vi oss just nu? Vem har bollen?

När du och ditt team arbetar i ProoferHive får ni alla full koll och en oöverträffad överblick. Statusikonerna med sina olika signalfärger och den inbygda hierarkin som gör att du genast upptäcker det som berör dig, gör att du alltid finner aktuell åtgärd utan att leta.

Tack vare detta kan du hantera väldigt många samtidiga projekt utan att tappa kontrollen. Hur det går till förklarar vi så här.

Hur status för enskild fil påverkar projektet i korrekturverktyget ProoferHive.

Status för enskild enhet påverkar statusfärg på fliken, och vidare till färgen på aktuell projektmapp vilket även synliggörs ute på din startsida.


På byråsidan behöver du fånga upp kundens alla beställda justeringar. Här räcker det med att en korrekturfil är rödmarkerad i ett projekt för att din palett skall förändras. Om du befinner dig på startsidan blir den aktuella ”kunden" rödmarkerad. Klickar du på den ser du vilket projekt det gäller då även projektmappen blivit rödmarkerad. Öppna projektet och genast ser du vilken flik som blivit röd och i den vilken eller vilka enheter som fått röd status, ”Change!”.

Följ den röda tråden för att hitta till filen där kunden har begärt ändring.

Om fliken innehåller en fil med röd status är det lätt att hitta. Följ bara den röda tråden.

På kundsidan är det tvärtom. Varje enskild fil och enhet har såklart sin aktuella statusfärg oavsett din roll, men som beställare/granskare/marknadsförare/klient är det de gula markörerna som på motsvarande vis görs synliga (enhet>flik>projekt>byrå).

Kunden följer gul tråd för att hitta korrektur som är redo att granskas.

Samma scenario, men en gul tråd för granskaren.

Gul statusikon betyder att enheten behöver granskas. Det kan vara en ny fil eller en ny version av ett korrektur. Om du inte redan öppnat och tittat på den i granskningsvyn, då har den dessutom (i projektvyn) en liten blå punkt som indikerar att den är ”ny” för dig.

Som om inte detta var tillräckligt. Vi kör med både hängslen och livrem och förser dig även med stöd genom alla notiser som berättar vad som skett och vad som skall göras. Du styr själv ditt notisflöde och väljer vad som skall komma i din mail och vad som skall landa som on-site notiser i ditt flöde i ProoferHive.

Läs även om personliga notiser och digitala stafettpinnar här.

Previous
Previous

Sociala verktyg skapar förutsättningar för ett digitalt samarbete

Next
Next

Digitala Stafettpinnar påskyndar processen och kortar ned ledtiderna