Digitala Stafettpinnar påskyndar processen och kortar ned ledtiderna

Lämna över digital stafettpinne med @mention i ProoferHive.

Mailnotiser – @Mention – Avslut i tid

Vi kallar det Digitala Stafettpinnar, upplägget som snabbar upp processen och kortar ned ledtiderna i dina projekt.

Först och främst spar du själv mycket tid på notisflödet genom alla automatisk skrivna mail-meddelanden. Dina team-medlemmar notifieras när du, med ett klick, aktiverar dem i ett projekt och när du laddar upp material och nya versioner. Du behöver inte skriva något och mottagaren får ett fullödigt meddelande och direktlänk till de projekt eller filer som aktiverat notisen.

Om Personen får on-site-notis och/eller mailnotis styrs av vederbörandes egna notisinställningar. Se nedan vilka notsinställningar som är aktiverade på förhand.

All aktivitet genererar notiser. Statusikonerna och de genomgående färgsignalerna tydliggör för alla i projektet vilken status varje enhet har och visar därmed vem/vilka som ”har bollen”.

Med @Mention kan du skicka personliga meddelanden till den eller de personer som meddelandet berör. När du kommenterar, kan du genom att skriva @ (ett snabel-a) få listat alla aktiva projektdeltagare. Markera den eller de som berörs så listas de i skrivfältet. Skriv sedan ditt budskap.

Notiserna och i synnerhet mailnotiser påskyndar processen och när du känner att du vill säkerställa att mottagaren meddelas med ett mail kan du välja mellan att använda @Mention eller att aktivera/reaktivera vederbörande till projektet. (Editera projektet och behörighetslistan genom att klicka på pennsymbolen till höger om projektnamnet i headern.

Grundinställningarna

…som är föraktiverade när man får nytt konto är att samtliga notiser är aktiverade för on-site-notis och att mailnotis är aktiverat för; New media uploads, när Nytt material laddats upp. New projects, när man själv bjuds in eller aktiveras i (nya) projekt. @Mention, när man omnämns med personlig riktat meddelande.

Vi rekommenderar att man alltid har mailnotifiering aktiverad vid New projects samt vid @Mention. (New media uploads är bra för nya användare och personer som mer sällan deltar i projekt).

Är du projektägare bör du säkerställa att projektdeltagarna har de notiser aktiverade som projektet kräver.

Besök vår hemsida, klicka här.



Previous
Previous

Hur många bollar klarar du att hålla igång samtidigt?

Next
Next

Om jag bara kunde sitta bredvid dig