Befria dig från onödiga frågor – ProoferHive har svaren

Känner du igen den här typen av frågor? När alla projektdeltagare samarbetar i ProoferHive hittar de svaren på nolltid, utan att behöva ställa frågan.

Låt oss introducera ProoferHive – plattformen som effektiviserar samarbetet i korrekturprocessen mellan marknadsförare och kreativa team.

Med alla deltagare och filer samlade på en gemensam plattform samarbetar ni synkroniserat, med tillgång till smarta verktyg som effektiviserar processen för granskning och godkännande av filer. Här framgår det tydligt vilka filer som är godkända och inte, vem som sade vad, när, till vem och i vilken version.

Dessutom, med automatiserade processer som ständigt ser till att alla inblandade är informerade behöver du inte längre ta det ansvaret. Alla deltagare meddelas automatiskt när någon exempelvis ändrar status, laddar upp en ny version eller lämnar en kommentar.

Dessa små tidsbesparingar tjänar både du och ditt team på. I det långa loppet blir det rätt mycket tid men framför allt upplever alla äkta flow. Investera denna tid på kreativitet istället – det är anledningen till att ProoferHive finns.

Hantera hela projektet från brief till leverans. Läs mer i artikeln Hur kan ett ”korrekturverktyg” stötta den kreativa processen från brief till kampanj?

Grunderna i ProoferHive

ProoferHive är flexibelt. Som marknadsteam kanske man vill samarbeta mot flera olika byråer, och ett byråteam kanske vill samarbeta med flera klienter. Oavsett vilken struktur man väljer så sker de olika samarbetena i separata, slutna rum.

När en fil laddas upp i ett projekt får den gul status per automatik, detta innebär att filen är redo att granskas. De som skall granska filen blir notifierade.

Nu är det upp till granskaren att avgöra om filen skall godkännas eller inte. Om ja, klicka på godkänn så får filen grön status – då vet alla deltagare att den filen är godkänd.

Om filen behöver justeras? Då pekar granskaren på detaljer genom att placera en knappnål, markera texter eller rita direkt på bilden för att förtydliga vad man menar med sin kommentar.

Vanligt förekommande justeringar i texter utförs effektivt med snabbkommandon så du inte behöver formulera vad som skall göras med texten.

När granskaren är klar med sin feedback ändrar han eller hon status till röd – då förstår kreatören att filen behöver justeras.

Kreatören tar del av granskarens feedback, utför justeringarna och laddar upp en ny version. Filen får då gul status och är därmed åter redo att granskas på nytt.

Previous
Previous

ProoferHive som mediabank

Next
Next

När korrektur behöver granskas och godkännas av flera personer