Vem eller vilka vill du samverka med?

För dig som just skapat ett byråkonto och funderar på hur du kan strukturera ditt team och ansluta andra projektdeltagare.

Grundupplägget i ProoferHive utgår från att en part skapar content och laddar upp material i ett projekt, emedan den andra partens uppgift är att ge feedback och slutligen godkänna det.

Kreatör kontra granskare i korrekturverktyget ProoferHive.

Kreatör laddar upp material och klient granskar, ger feedback och godkänner.

När man startar upp ett projekt väljer man vilka som skall deltaga, men man kan också välja att bjuda in vissa deltagare vid senare tidpunkter, t ex vid slutgodkännande eller vid annan vald milstolpe på vägen. ProoferHive medger flera sätt att arbeta stegvis när flera personer med olika roller skall granska.

Visar en tidslinje för ett möjligt projektupplägg i ProoferHive.

Strukturera dina team efter dina behov.

Om du är ensam producent och har flera klienter som skall granska, eller tvärtom, om ni är ett kreativt team som arbetar mot en granskande koordinator, det har ingen betydelse för plattformen. Man väljer fritt. Både i de team-listor du upprättar och sedan för varje enskilt projekt.

Skicka mail-länkar till utomstående.

Om du eller om din klient behöver blanda in externa granskare skickar ni helt enkelt en maillänk.

Personen eller personerna i fråga bjuds in till valda delar av projektet och kommer in genom ett klick på en knapp. Läs mer om Share.

Bjud in externa granskare i ProoferHive

Externa deltagare bjuds in via e-post-länk.

Starta upp projekt utan deltagare

Det är inte ovanligt att projektledare eller koordinator startar upp och strukturerar ett projekt men avvaktar att bjuda in deltagare, till dess det är dags för projektteamet att starta igång.

Obs! När en person på ”klient-sidan” startar upp projekt behöver de dock alltid välja minst en deltagare på ”agency-sidan”. (De hanterar serverutrymmet).

När du bjuder in deltagare

När man aktiverar projektdeltagare skickas en inbjudan via e-post med en länk till projektet. Detta gäller även när personer bjuds in senare i projektet.

Previous
Previous

Projektverktyg som stöttar genomförandeprocessen

Next
Next

Förenkla produktionen av tidningar, magasin, broschyrer och annat flersidigt